Sanofi

Dulcolax® zetpillen

zetpillen voor snel resultaat

Dulcolax® zetpillen

Dulcolax® zetpillen voor snel resultaat

  • Dulcolax® zetpillen werken binnen 30 minuten. (hoewel dit soms ook tussen de 15 – en 60 minuten kan zijn)

Lees meer

Dulcolax® zetpillen

Zetpillen voor snel resultaat

Net zoals de tabletten is de werkzame stof van de zetpillen Bisacodyl. Omdat het alleen werkzaam is in de dikke darm is het ook geschikt om te gebruiken gedurende de zwangerschap. (alleen na overleg met uw arts!). De werkzame stof in de Dulcolax zetpillen (Bisacodyl) prikkelt het darmslijmvlies. Hierdoor zullen de darmbewegingen versnellen en zal de inhoud van de darmen worden voortgestuwd.

Hoe gebruik ik Dulcolax zetpillen?

Dulcolax zetpillen zijn zo gevormd, dat ze gemakkelijk en eenvoudig via uw anus in uw endeldarm geduwd kunnen worden. Dulcolax zetpillen zijn dan ook ideaal wanneer u problemen heeft met slikken. Onder toezicht van een arts wordt Dulcolax zetpillen ook toegepast als voorbereiding van diagnostische ingrepen, (bijvoorbeeld röntengenfoto’s), vóór of na operaties en in gevallen waarbij vergemakkelijking van de ontlasting nodig is.

  • Dosering voor volwassenen 1 zetpil per dag
  • Geschikt voor volwassenen en kinderen boven 10 jaar
  • 6 zetpillen per verpakking
  • Consumentenadviesprijs € 3,99

Raadpleeg altijd uw huisarts, drogist of apotheker en lees voor het gebruik de bijsluiter. Dulcolax, Dulcodruppels en Dulcopearls niet gebruiken bij overgevoeligheid van één van de bestanddelen of bij plotseling optredende buikpijn of een darmafsluiting